Magazine of bedrijfsblad

Een magazine of een bedrijfsblad uitbrengen. Eenmalig of frequent. Daar komt een hoop bij kijken. De inhoud moet bepaald worden, de redactieleden moeten worden aangestuurd en er is een kritische schakel nodig tussen redactie en vormgeving. Waar begin je?

Hoofdredacteur

Bij de hoofdredacteur! Letter-type neemt jou in deze functie al deze werkzaamheden uit handen. Als je dat wilt tenminste. Samen bepalen we welke taken wel en welke niet door de hoofdredacteur worden uitgevoerd. Zo kunnen we gezamenlijk bespreken wat een logische indeling is van het magazine of bedrijfsblad. Welke onderwerpen komen aan bod? Worden er advertenties of advertorials verkocht? Hoe zit het met de fotografie en de vormgeving? Is er een eindredacteur?

Hoofdredactie in een notendop:

  • indeling en inhoud (mede)bepalen
  • aansturen redactieleden, fotograaf en/of vormgever
  • eindredactie
  • deadline bewaken


Kosten hoofdredacteur

Letter-type levert maatwerk. Elke opdrachtgever is nu eenmaal uniek. Zo ook elk magazine of bedrijfsblad. Daarom ontvang je vrijblijvend een op maat gemaakte offerte. Uiteraard maken we eerst kennis en nemen we al jouw wensen en eisen door. Dan weten we zeker dat de offerte ook echt aansluit op jouw specifieke situatie.

Interesse of meer weten? Neem contact op!

Volg mij