Linda Vis; prettig kennis te maken

Het brein en de vingers achter Letter-type is Linda Vis. Gedreven in schrijven, gepassioneerd en werklustig.

Schrijven is meer dan typen

“Ik voer met plezier een opdracht uit, maar liever nog, werk ik samen. Indien gewenst denk ik mee en ik zet ook jou graag aan het denken. Want bijna elke opdrachtgever vraagt mij om de woorden onderscheidend, servicegericht en professioneel te verwerken in de tekst. Maar deze woorden zijn nietszeggend zonder uitleg. Hoe onderscheid je je dan? En wat betekent die service concreet voor jouw klanten? Heeft professionaliteit te maken met diploma’s of jouw werkwijze? Ik laat jou graag nadenken over de antwoorden op deze en andere vragen.”

Weten waar je aan toe bent

“Duidelijke communicatie is in mijn dienstverlenende rol zeer belangrijk. Ik laat opdrachtgevers weten waar ze aan toe zijn. Door een maximumbedrag in mijn offerte te vermelden bijvoorbeeld, maar ook door altijd aan te geven wanneer ik de opdrachten inplan. Het is een uitzondering als ik niet binnen 24 uur reageer op een mailtje en terugbellen doe ik meteen als de gelegenheid zich aandient. Een korte proeftekst schrijven bij de offerte? Natuurlijk, ik pas ook meestal mijn kleren, voordat ik ze aankoop.”

Sterke punten

“Schrijven doe ik graag en volgens mijn opdrachtgevers ook goed. Communicatief ben ik kundig en mijn inlevingsvermogen helpt om mij te verplaatsen in mijn klanten. Daarnaast ben ik ontzettend geordend. Ik hou van stappenplannen, ruimte creëren, overzicht en securiteit. Voor opdrachtgevers betekent dat, dat zij werken met een efficiënte partij. Ik zorg dat zij niet voor verrassingen komen te staan.”

Persoonlijk

“Naast tekstschrijver-Linda, is er ook privé-Linda. Soms lopen ze iets door elkaar, maar dat geeft niet. Klanten werken met mij als persoon en ook al is de relatie strikt zakelijk, het is leuk om elkaar wat beter te leren kennen. Privé-Linda houdt van positieve energie. Uitgaan van het goede, kansen benutten en problemen omzetten in uitdagingen. Elkaar helpen.”

Volg mij